Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (4.27 secunde)
272/2004, nici un leu nu a mai ajuns in conturile judetului, motiv pentru care autoritatile judetene s-au hotarat in 2006 sa emita titlul executoriu pentru a-si recupera banii.
Mai exact presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a facut public faptul ca doua motiuni de cenzura depuse de PSD in 2006 au fost insotite de liste cu semnaturi duble sau chiar false.
Astfel, senatorul galatean Carol Dina si-a depus ultima declaratie pe 7 februarie 2006, deputatul Emil Strunga a indeplinit ultima data aceasta obligatie pe 12 ianuarie 2007, iar deputatul democrat Iulian Barsan a completat ultima declaratie de avere pe 14 februarie 2007.
O anomalie fiscala domneste in legile romanesti inca din 2006. ... Acest aspect este prevazut in legea privind reforma in domeniul sanatatii, care dateaza din anul 2006 (Legea nr.
Potrivit studiului, avansul economic va fi de 5% in 2005 si de 4,6% in 2006 si 2007.
Astfel, in 2005, aceasta va fi de 5,5%, iar in 2006 de 5%.
Presedintele Traian Basescu a anuntat luni ca reforma fiscala va continua in 2006 cu reducerea contributiilor la fondurile de sanatate, de pensii, de somaj, astfel ca numarul 16 va deveni arhicunoscut in fiscalitatea romaneasca, aceasta politica avind ca obiectiv stimularea masiva a economiei.
¥inta de inflatie pentru acest an a fost revizuita de la 7% la 7,5%, iar cea pentru 2006 a fost stabilita la 5%, in cazul in care TVA nu va creste.
Premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul de finante, Sebastian Vladescu, au anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul PNL, ca TVA nu se va majora, iar din 2006 se vor reduce contributiile la asigurarile sociale.
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca reducerea contributiilor la asigurarile sociale (CAS) se va face de la 1 ianuarie 2006, fiind micsorate doar cele platite de angajatori.
Potrivit presedintelui UNSAR, Cristian Constantinescu, un asemenea demers este inutil in situatia in care exista societati de asigurare care vor practica si in 2006 tarife minime, chiar si in conditiile in care rata daunei a crescut ingrijorator.
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Acordul Romaniei cu FMI a "deraiat ", in pofida unor indelungate negocieri pentru a doua si a treia evaluare, pentru ca partile nu au ajuns la un acord in privinta deficitului bugetar pentru anul 2006 si a masurilor necesare pentru atenuarea dezechilibrelor macroeconomice.
Prognoza este totusi usor optimista pentru Romania - inflatia va scadea constant in perioada 2006 - 2007, chiar daca dezinflatia se va produce cu o viteza mai mica din cauza cererii crescute si a preturilor ridicate la energie.
In ceea ce priveste anul 2006, primarul Navodariului a precizat ca are in vedere amenajari ale aleilor pietonale, executia retelei de apa si canalizare in zonele strazii Ciocarliei, in valoare de 2.300.000 RON, constructia unei scoli noi - Scoala nr.
Fie ca este vorba de preturi stabilite potrivit regulilor economiei de piata, fie de cele dorite de Guvernul roman ca urmare a alinierii etapizate la nivelul preturilor din Uniunea Europeana, fie ca statul vrea mai multi bani la buget, utilitatile si impozitele s-au majorat inca din prima zi a anul 2006.
Astfel, unitatile care nu respecta regulile cerute de europeni vor fi inchise pana la sfarsitul lui 2006. ... "In 2006, vom ajunge la acelasi nivel in ceea ce priveste importul de carne de porc ca si in 2005.
"Patronii se tem ca in 2006 subventiile alocate vor duce la falimentarea acestui sector", a declarat presedintele APRIL, Valeriu Steriu, intr-o conferinta de presa. ... Pentru anul 2006 aceste prime nu mai sint prevazute.
101 unitati din industria alimentara - procesatoare de produse de origine animala - vor fi inchise pina la 30 iunie 2006, din totalul celor 528 de unitati care nu respecta conditiile impuse de legislatia comunitara, potrivit reevaluarii efectuate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
"Plafonul de indatorare publica pe 2006 a fost aprobat, si el este la nivelul a peste 4,6 miliarde de euro de pe piata externa si la nivelul a peste 2,7 miliarde de euro, echivalentul in lei, de pe piata interna", a afirmat ministrul de stat.
google-analytics.com